Reparatii rapide pentru canalizari si tevi de scurgere apa reziduala in Brasov sau Sibiu

Robotul nostru fiabil, eficient si rapid de utilizat este echipat cu instrumente de taiere care pot fi ajustate pentru a se potrivi pe orice canalizare sau teava de scurgere.

Datorita acestui grad ridicat de flexibilitate si adaptabilitate, suntem capabili sa eliminam chiar si cele mai complexe probleme din sistemul de evacuare a apelor uzate. 

Robotul nostru are un cap de frezare special care functioneaza la viteze diferite prin care putem taia sau slefui materiale – inclusiv din metal, otel, lemn sau beton – fara a deteriora alte conducte sau echipamente.

Utilizarea unui robot pentru inspectarea si curatarea completa a conductelor de canalizare ne permite sa efectuati sarcini care nu sunt posibile cu metodele conventionale. 

Sistemele de canalizare trebuie mentinute în stare buna, deoarece colecteaza apele reziduale si apele uzate sub presiune, motiv pentru care sunt supuse unei deteriorari constante si necesita o inspectie periodica.

Printre altele, ele sufera de încrustatii cauzate de depunerea de sedimente pe fundul si pe peretii conductelor, ceea ce provoaca colmatarea acestora. Caria si vegetatia cu radacini pivotante pot provoca, de asemenea, blocaje prin obturarea unui corp individual sau a unei parti a acestuia.

Reabilitarea sau repararea unui sistem de canalizare este una dintre cele mai dificile lucrari de instalatii, din cauza complexitatii si a costurilor ridicate. Astfel, daca o firma de interventii canalizari nu detine tehnologia necesara, va provoca multe dureri de cap clientilor si costuri sporite, pe langa deranjul provocat si eventualele reparatii ulterioare.

Karpatia Canalizari ofera garantia unei singure interventii in 99% din cazurile de reparatii pentru canalizari, nefiind necesare mai multe reveniri la locul interventiei. Datorita tehnologiei robotizate, putem solutiona rapid orice reabilitare sau reparare de canalizari sau tevi, fiind un mod de actiune foarte avansat, cu ajutorul unui robot care este controlat de un profesionist din echipa noastra – acesta actioneaza local si punctual, la aproape orice distanta este necesara pe tevile de scurgere.

Pe langa rapiditatea cu care putem efectua o reparare a unei tevi de canalizare (uneori chiar si 30 de minute), putem asigura si un cost optim al interventiei, fara a mai fi necesare alte reveniri la locul acesteia.

Astfel, datorita tehnologiei avansate si a profesionistilor nostri, putem efectua reparatiile sistemelor de canalizare intr-un mod rapid si accesibil.

Daca sunteti din regiunea Sibiu sau Brasov, ne puteti contacta pentru o curatare sau reabilitare punctuala cu roboti.