Frezare punctuală cu roboți

Sistemul robotic cu comandă de la un pupitru suprateran poate fi echipat cu un spectru larg de scule.

Fiind controlat de operatorii noștri experimentați, robotul înlătură numeroase probleme din sistemul de evacuare a apelor uzate.

Întrebări frecvente

Reabilitarea rapidă și punctuală cu roboți este un proces tehnologic avansat utilizat pentru reparațiile sistemelor de evacuare a apelor uzate. Acesta implică utilizarea unui sistem robotic, controlat de la un pupitru suprateran, care poate fi echipat cu o gamă largă de scule.

Roboții sunt folosiți pentru a înlătura diverse probleme din sistemul de canalizare, cum ar fi obstacolele, incrustațiile, depunerile (inclusiv betonul), mufoanele, fisurile, marginile rupte și rădăcinile crescute. De asemenea, pot fi folosiți pentru a deschide cămășile (LINER/INLINER) din zonele de racord.

Această metodă de reabilitare este rapidă și precisă, permițând reparații punctuale fără a necesita lucrări extinse de excavare sau întreruperea serviciilor pentru o perioadă lungă de timp.

Robotul este echipat cu scule de frezare specializate care pot tăia și îndepărta rădăcinile care au pătruns în canalizare. 

Acest proces este realizat cu precizie și eficiență, eliminând obstrucțiile cauzate de rădăcinile crescute și restabilind funcționalitatea sistemului de canalizare.

Rădăcinile invazive care pot pătrunde în sistemul de canalizare provin de la diverse specii de arbori și plante, cum ar fi salciile, plopii, arțarii, tuiile și mesteacănii. Acestea pot cauza probleme datorită căutării active a surselor de apă, inclusiv conductele de canalizare. Amplasarea plantelor și a arborilor trebuie luată în considerare la instalarea și întreținerea sistemelor de canalizare.

Da, sistemul robotic de reabilitare rapidă și punctuală utilizat de Karpatia Canalizari poate înlătura inclusiv depunerile de beton din canalizări. Sistemul robotic este echipat cu scule de frezare specializate care pot îndepărta materialul dur, cum ar fi betonul, care s-a acumulat sau a fost depus în mod accidental în sistemul de canalizare. Acest proces este realizat cu precizie și eficiență, minimizând perturbările în sistemul de canalizare și restabilind funcționalitatea acestuia.

Înlăturarea incrustațiilor și depunerilor prin frezare implică utilizarea unui sistem robotic echipat cu scule de frezare. Aceste scule sunt controlate de la un pupitru suprateran de către operatorii experimentați.

În timpul procesului de frezare, robotul navighează prin sistemul de canalizare până la locul unde se află incrustațiile sau depunerile. Sculele de frezare ale robotului sunt apoi utilizate pentru a îndepărta materialul nedorit, cum ar fi incrustațiile sau depunerile, inclusiv betonul. Acest proces este realizat cu precizie și eficiență, minimizând perturbările în sistemul de canalizare.

După înlăturarea materialului, resturile sunt colectate și îndepărtate, lăsând în urmă un canal curat și funcțional. Acest proces permite reabilitarea rapidă și punctuală a sistemului de canalizare fără a necesita lucrări extinse de excavare.

KARPATIA CANALIZĂRI

Solicitare ofertă