Reabilitarea căminelor de vizitare: cum menținem funcționalitatea sistemului de canalizare

Reabilitarea căminelor de vizitare este o etapă esențială în menținerea funcționalității sistemului de canalizare. Căminele de vizitare sunt accesoriile importante care permit accesul în conductele subterane pentru a efectua reparații, curățenie sau inspectii.

Reabilitarea căminelor de vizitare zidite include curățarea suprafeței construcției, înlăturarea rosturilor corodate prin procedeul cu radiații sau freze, etanșarea împotriva apei subterane prin tehnologia cu injecție, stabilizarea patului, înlăturarea și înlocuirea clincherului slăbit sau deteriorat, asanarea ștuțurilor de racord din puț, recondiționarea rosturilor cu mortar de rosturi impermeabil și restaurarea tălpilor.

Reabilitarea căminelor de vizitare din beton include curățarea suprafețelor construcțiilor, sablarea betonului până la carota calitativă, tratamentul prealabil al armăturilor dezvelite, reprofilarea construcției cu mortar de canal, asanarea ștuțurilor de racord din puț și restaurarea tălpilor.

In cazul in care caminul de vizitare este deteriorat sau inestetic, echipa Karpatia Canalizări poate oferi servicii de reabilitare, realiniere sau înlocuire a capacelor de canalizare, prin colaborarea cu cele mai mari furnizori de aparate și soluții de renivelare și reabilitare capace de canalizare din țară. Acestea includ reabilitări și reparații pentru capace de canalizare, nivelarea cu nivelul străzii a capacelor de canal, înlocuire capace de canal cu capace noi și aliniate (asigurăm livrarea capacelor și instalarea acestora).

Reabilitarea căminelor de vizitare este esențială pentru a asigura accesul în conductele subterane și pentru a menține funcționalitatea sistemului de canalizare.

Karpatia Canalizări oferă servicii complete de reabilitare cămine de vizitare, indiferent dacă sunt din beton sau zidite, care include curățarea, înlăturarea rosturilor corodate, etanșarea, stabilizarea, înlocuirea, asanarea și restaurarea, inclusiv servicii de reabilitare, realiniere sau înlocuire a capacelor de canalizare, prin colaborarea cu cei mai mari furnizori din țară.

Acestea vor asigura o funcționare optimă a sistemului de canalizare și vor preveni problemele care pot apărea datorită uzurii sau deteriorării.