INSTALARE și SERVICE

Pompe și supape speciale

Serviciul nostru de instalare a pompelor și a supapelor speciale este conceput pentru a oferi soluții eficiente de drenaj pentru încăperile care se confruntă cu probleme de umiditate și de apă subterană. 

Kleinhebeanlagen Sinkamat-K mono

Kleinhebeanlagen Sinkamat-K mono de la ACO sunt stații de pompare compacte, concepute pentru a gestiona apele reziduale fără fecale.

 1. Montare/Demontare Ușoară: Aceste stații de pompare vin cu o cuplare rapidă care permite montarea și demontarea fără a necesita unelte.

 2. Mai Multe Opțiuni de Conectare: Acestea oferă mai multe opțiuni de conectare, ceea ce le face flexibile pentru diverse aplicații.

 3. Material Durabil: Stațiile de pompare sunt fabricate din polietilen, un material rezistent și durabil.

 4. Testate Conform Standardelor: Aceste stații de pompare sunt testate conform standardului DIN EN 12050-2, asigurându-se astfel că îndeplinesc cerințele stricte de performanță și siguranță.

 5. Instalare Subterană: Acestea sunt concepute pentru instalare subterană, fără a necesita încastrare în beton.

 6. Temperatură de Funcționare: Aceste stații de pompare pot funcționa la temperaturi de până la 40°C, cu posibilitatea de a suporta temperaturi de până la 70°C pentru perioade scurte de timp.

 7. Opțiuni de Personalizare: Există opțiuni de personalizare disponibile, inclusiv alegerea dimensiunii cadrului și a tipului de acoperire.

Aceste stații de pompare sunt o soluție eficientă și fiabilă pentru gestionarea apelor reziduale fără fecale în diverse aplicații rezidențiale.

Valve de protecție împotriva refluxului

Karpatia Canalizări, expert în domeniul instalării și întreținerii sistemelor de canalizare, este partenerul de încredere pentru implementarea și întreținerea produselor KESSEL în România. 

KESSEL, o companie germană cu o reputație de excepție în domeniu, oferă o gamă variată de valve de protecție împotriva refluxului, esențiale pentru protejarea caselor și a clădirilor împotriva inundațiilor.

 1. Instalare: Karpatia Canalizări oferă servicii de instalare atât pentru clădirile noi, unde valvele pot fi integrate în placa de beton, cât și pentru clădirile existente, unde se pot realiza intervenții de retrofitting.

 2. Gama de Produse: Karpatia Canalizări instalează și întreține toată gama de produse KESSEL, inclusiv modele precum Pumpfix F, Staufix FKA, Staufix SWA, Controlfix, StaufixControl și Staufix.

 3. Soluții Personalizate: În colaborare cu KESSEL, Karpatia Canalizări poate oferi soluții personalizate pentru cerințe speciale, adaptând forma, funcția și dimensionarea produselor la nevoile specifice ale clientului.

 4. Asistență Tehnică: Karpatia Canalizări oferă asistență tehnică pentru toate produsele KESSEL, asigurându-se că fiecare proiect beneficiază de expertiza necesară pentru o funcționare optimă.

Prin colaborarea cu KESSEL, Karpatia Canalizări combină calitatea germană cu expertiza locală pentru a oferi soluții de protecție împotriva refluxului.

KARPATIA CANALIZĂRI

Solicitare ofertă