Inspecția video CCTV. Cum identificăm daunele în conducte?

Inspecția video CCTV și curățarea canalizării sunt două proceduri esențiale pentru menținerea unei funcționări optime a sistemelor de canalizare.

În orașele Brașov și Sibiu, există o soluție completă care include ambele proceduri, utilizând tehnologie robotizată de ultimă generație.

În primul rând, este important să se efectueze curățarea conductei sau canalului înainte de inspecția optică. Aceasta este necesară deoarece posibilele daune sunt vizibile numai în stare curată. Folosim tehnologie de top pentru a efectua curățarea completă, cât mai adânc și cu efecte pe termen lung.

După curățare, efectuăm inspecții optice ale conductelor de apă uzată cu ajutorul vehiculelor de inspecție și curățare combinate. Utilizăm echipamente, roboti și camere ce au la bază tehnologie germană de ultimă generație, fiind o soluție unică în România.

După inspecția optică, întocmim un proces-verbal adecvat și o schiță a sistemului de evacuare a apelor de pe teren, inclusiv o marcare a posibilelor daune. Raportul include și schița cu planul de evacuare complet, cu toate țevile din sistem. Acest raport este conform reglementărilor legale și poate fi utilizat pentru a lua măsurile necesare pentru repararea sau înlocuirea conductelor sau canalelor deteriorate.

Inspecția video și curățarea canalizării cu tehnologie robotizată de ultimă generație sunt esențiale pentru menținerea unei funcționări optime a sistemelor de canalizare. Prin utilizarea acestei metode, se poate identifica rapid orice problemă și se poate lua măsura corespunzătoare pentru a o rezolva.