Inserții universale – Pastă anti-zgomot pentru capace de canalizare de calitate germana

Vom face o scurta prezentare a produsului “ANTI-KLAPPER-EINLAGE UNIVERSAL” de la partenerii nostri, Beck GmbH.

Anti-Klapper-Einlage Universal este o soluție inovatoare oferită de Beck GmbH pentru fixarea optimă a capacelor de canalizare. Acest produs este potrivit pentru toate tipurile de capace, fie că sunt standard DIN sau speciale.

Anti-Klapper-Einlage asigură o fixare excelentă a capacului în cadru, este realizat dintr-un material ecologic, un plastic lichid care se întărește la rece.

Un singur pachet este suficient pentru un capac de canalizare cu un diametru de până la 70 cm sau pentru capace dreptunghiulare cu o lungime de până la 200 cm. Acest produs asigură o fixare optimă a capacului de canalizare în cadru, prevenind zgomotele nedorite și fiind excelent pentru etanșare.

Unul dintre principalele avantaje ale produsului Anti-Klapper-Einlage Mini Pack este faptul că, deși asigură o fixare optimă a capacelor, nu blochează sau împiedică intervențiile ulterioare.

Anti-Klapper-Einlage Universal este realizat dintr-un material ecologic, un plastic lichid cu care se întărește la rece. Pasta se amestecă la fața locului în pachet și se aplică direct pe suportul capacului.

Pasta anti-zgomot reprezintă o alternativă de înaltă calitate și versatilă la inelele de etanșare.

Prin plasarea capacului, se formează forma exactă și optimă. În câteva minute, se formează o placă de amortizare completă.

Acest produs este potrivit pentru orice formă și dimensiune a capacului.

Pentru a vedea cum se utilizează acest produs, puteți viziona acest video.

Montaj asigurat de Karpatia Canalizari

Karpatia Canalizări oferă și utilizează produsul Anti-Klapper-Einlage pentru clienții din România. Produsul este potrivit pentru orice formă și dimensiune a capacului. Prin utilizarea produselor de înaltă calitate, cum ar fi Anti-Klapper-Einlage, ne asigurăm că fiecare proiect de reabilitare a capacelor de canalizare este realizat la cele mai înalte standarde de calitate și eficiență.

[1] “ANTI-KLAPPER-EINLAGE UNIVERSAL” este o expresie în limba germană. Tradusă literal, aceasta înseamnă “Inserție universală anti-zgomot”. În contextul produsului de la Beck GmbH, se referă la o soluție de fixare a capacelor de canalizare care previne zgomotele nedorite (de exemplu, zgomotul produs de un capac de canalizare care se mișcă sau “clapăie”) și care poate fi utilizată pentru toate tipurile de capace de canalizare, indiferent de dimensiunile sau forma acestora.

[2] “DIN” este acronimul pentru “Deutsches Institut für Normung”, care este organismul național de standardizare din Germania. Acesta este responsabil pentru elaborarea și publicarea standardelor tehnice, cunoscute sub numele de “Norme DIN”. Un “capac de canalizare standard DIN” este un capac de canalizare care respectă aceste standarde și este, prin urmare, compatibil cu sistemele de canalizare care au fost, de asemenea, proiectate și construite în conformitate cu aceste standarde.