Inspecție video și curățare canalizare

O soluție completă ce include curățarea si inspecția tehnică video CCTV, utilizând tehnologie robotizată de ultima generație, până la întocmirea raportului conform reglementărilor legale.

Inspectie video CCTV a conductelor in conformitate cu fișa DIN EN 13508-2 cu vehicul combinat incluzand curatarea si decolmatarea conductelor – prin metoda electromecanica, cat si hidrodinamica, cu presiune de pana la 270 bar, diametru conducte DN70 > DN1200, inclusiv 1 operator certificat si 1 ajutor.

După inspecția optică, localizarea traseului conductei – se va intocmi un protocol si o schiță a sistemului de evacuare a apelor de pe teren, o marcare a posibilelor daune și memorarea datelor pe CD/DVD/ stick USB cat si in format printat DIN A4 sau A3 (nescalat).

Optional grafic de pantă. 

Karpatia utilizeaza tehnologiile de inspectie video canalizare marca germana Ritec.

Curățare

Înainte de inspecția optică se curăță conducta, respectiv canalul, deoarece posibilele daune sunt vizibile numai în stare curată.

Folosim o tehnologie de top pentru a efectua curățarea completă și cu efecte pe termen lung.

Inspecție

Efectuăm inspecțiile optice ale conductelor de apă uzată cu ajutorul vehiculelor de inspecție și curățare combinate.

Folosim echipamente, roboti și camere ce au la bază tehnologie germană de ultima generație, fiind o soluție unică în România.

Raportare

După inspecția optică, întocmim un raport de lucru adecvat și o schiță a sistemului de evacuare a apelor de pe teren, inclusiv o marcare a posibilelor daune.

Raportul include și schița cu planul de evacuare complet.

Raport complet

Conform DIN EN 13508-2, predăm clienților noștri pe CD/DVD/stick USB următoarele:

KARPATIA CANALIZĂRI

Solicitare ofertă