Performanță în intervenții

În 30 de ani de activitate, am învățat să ne adaptăm nevoilor fiecărui proiect și client, fiind în postura de a livra soluții rapid, organizat și economic.

Povestea evoluției noastre se bazează pe o vastă experiență în domeniul calității și al performanței în ceea ce ține de execuția, reabilitarea și întreținerea infrastructurii canalizărilor.

Totul începe cu compania Kirchhof GmbH, care la împlinirea a 30 de ani de activitate, a decis extinderea companiei prin deschiderea a mai multor filiale în Europa, printre care se numără și firma Karpatia, filială exclusivă în România.

Karpatia Canalizări este parte din grupul german Kirchhof GmbH.

Echipă de profesioniști

Nucleul nostru este format din experți în industrie, ce au stat la baza companiei încă de la înființare. Atitudinea orientată către soluții ne ajută să acționăm eficient și punctual.

Obiectivul nostru principal este să oferim servicii calitative și executate într-un timp oportun pentru toți beneficiarii noștri.

Ne mândrim cu o echipă de meșteri profesioniști cu o experiență îndelungată în activitate, care au deprins cunoștințe de specialitate și aptitudini remarcabile, reușind să răspundă cu profesionalism tuturor provocărilor pe care le întâmpină.

Roboți de ultima generație

Ne bazăm pe tehnologie avansată de analiză, inspecție și reabilitare, având astfel o viteză și precizie de execuție.

Pentru că primim o puternică susținere atât pe plan tehnic, cât și financiar, compania Karpatia se situează pe o poziție înaltă în rândul firmelor de intervenții pentru canalizări.

Datorită investițiilor constante, dispunem de tehnologii și robotizări de ultima generație; cu ajutorul acestora, putem livra cele mai bune soluții, într-un timp foarte scurt, la o performanță ridicată.

Din dorința de a asigura un serviciu complet, am creat echipe de intervenții NON-STOP (24/7) prin care putem veni în ajutorul clienților oricând este nevoie.

Grupul Kirchhof

Fiind parte a grupului Kirchhof GmbH din Frankfurt, combinăm expertiza din Germania, Italia și România pentru a oferi servicii de top, bazate pe inovație, tehnici avansate și standarde europene de excelență.

Kirchhof GmbH

Frankfurt, Germany

Kirchhof GmbH

Langenselbold, Germany

Kirchhof GmbH

DE, AT, RO

TECNO SPURGHI SRL

Milano, Italy

Karpatia Canalizări

România

Hidroflux

 România

Certificări & Autorizări