Desfundare țevi sau obiecte sanitare

O soluție completă ce include:

Desfundarea chiuvetelor, urinalelor, toaletelor și a altor obiecte sanitare

Desfundarea conductelor și coloanelor de apă uzată și apă pluvială

Desfundarea țevilor sau a chiuvetelor este o problemă comună în orice locuință sau clădire. Este important să acționăm rapid pentru a evita daunele cauzate de o scurgere sau o infiltrație.

Echipa noastră de specialiști oferă o soluție completă pentru desfundarea țevilor sau a obiectelor sanitare. 

Folosim echipamente de ultima generație pentru a desfunda țevile sau a soluționa problemele obiectelor sanitare. 

Acestea sunt echipamente moderne și eficiente, care ne permit să acționăm rapid și precis. 

In urma acțiunii, vom întocmi un raport de lucru si va vom propune soluții pentru prevenirea apariției problemei în viitor.

Curățare

Înainte de inspecția optică se curăță conducta, respectiv canalul, deoarece posibilele daune sunt vizibile numai în stare curată.

Folosim o tehnologie de top pentru a efectua curățarea completă și cu efecte pe termen lung.

Inspecție

Efectuăm inspecțiile optice ale conductelor de apă uzată cu ajutorul vehiculelor de inspecție și curățare combinate.

Folosim echipamente, roboti și camere ce au la bază tehnologie germană de ultima generație, fiind o soluție unică în România.

Desfundare

Cu o echipă de specialiști și tehnologie de vârf, ne situăm printre liderii industriei din România, având capacitatea de a rezolva rapid orice tip de desfundare.

Abordarea noastră flexibilă ne permite să gestionăm eficient orice situație, indiferent de complexitate.

Întrebări frecvente

De obicei, firmele de desfundari nu pot asigura solutia completa, fiind o problema in a efectua lucrari de reabilitare sau reparatie, neavand tehnologiile necesare.

Echipa Karpatia Canalizari are tehnologiile de ultima generatie prin care poate asigura toate etapele unei solutionari complete:

  • VIzualizare – inspectia completa si identificarea problemei prin camere CCTV;
  • Identificare – gasim problema aparuta intr-un timp foarte scurt, indiferent ca ar fi vorba de radacini, sparturi in cotul tevilor, teava sparta sub casa, bucati de fier sau orice alte obiecte ce blocheaza sau ingreuneaza scurgerea canalizarii);
  • Solutionare fara sapatura (Camasuire prin LINER sau Procedura de inversare INLINER) – dispunem de tehnologie prin care putem reabilita sistemul de canalizare fara necesitatea sapaturii;
  • Solutionare cu sapatura – Dacă gradul de deteriorare implică înlocuirea materialului, avem expertiza și tehnologia necesară pentru a asigura servicii de reparatie prin sapatura (reconstructie).

KARPATIA CANALIZĂRI

Solicită o desfundare