Compania

Povestea evoluției noastre se bazează pe o vastă experiență în domeniul calității și al performanței în ceea ce ține de execuția, reabilitarea și întreținerea infrastructurii canalizărilor.

Totul începe cu compania Kirchhof GmbH Kanalreinigung, care la împliniria a 30 de ani de activitate, a decis extinderea companiei prin deschiderea a mai multor filiale în Europa, printre care se numără și firma Karpatia, filială exclusivă în România.

Obiectivul nostru principal este să oferim servicii calitative și executate într-un timp oportun pentru toți beneficiarii noștri.

Ne mândrim cu o echipă de meșteri profesioniști cu o experiență îndelungată în activitate, care au deprins cunoștințe de specialitate și aptitudini remarcabile, reușind să răspundă cu profesionalism tuturor provocărilor pe care le întâmpină.

Pentru că primim o puternică susținere atât pe plan tehnic, cât și financiar, compania Karpatia se situează pe o poziție înaltă în rândul firmelor de intervenții pentru canalizări.

Dacă vreți să beneficiați de lucrări profesionale și o echipă dedicată pentru problema dumneavoastră, contactați-ne direct! Suntem disponibili non-stop!

Service non-stop

Suntem disponibili non-stop
la linia de apel

0722 112 717


Karpatia Canalizari SRL
Filiala Romania

Zona Industrială Karpatia, Nr. 205
507254 Vistea, Brașov

Telefon: 0371 445 732
Telefax: 0372 258 322

Email:
office@karpatia.ro

Formular de Contact